Novosti


 • Hrvatska karate reprezentacija na pripremama u Daruvarskim toplicama

  U Daruvarskim toplicama od 11. do 17.03.2019. su održane završne pripreme Hrvatske seniorske karate reprezentacije prije odlaska na Europsko prvenstvo u španjolsku Guadalajaru.

 • Slike sa državnog prvenstva osnovnih škola

  Pogledajte slike sa državnog prvenstva osnovnih škola održanog u Đuđevcu u organizaciji HKS-a i HŠŠS-a i tehničkoj organizaciji Karate kluba Đurđevac.

  FACEBOOK ALBUM

 • Okvirna satnica

  Objavljujemo okvirnu satnica državnog prvenstva za osnovne škole koje će se održati u Đurđevcu u subotu, 09. ožujka 2019. godine

  SATNICA

 • Prvenstvo Hrvatske za seniore i veterane i sveučilišno PH

  U subotu i nedjelju (23. i 24.02.2019.) održano je prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke u borbama pojedinačno i katama pojedinačno i ekipno, te veterane i veteranke u katama pojedinačno i ekipno.

  U subotu su u borbama nastupili natjecatelji iz 40 klubova iz Hrvatske. U nedjelju je uz PH u katama održano i studentsko prvenstvo Hrvatske gdje je nastupilo oko 50 natjecatelja sa Hrvatskih sveučilišta.

  Rezultate prvenstva Hrvatske i poredak klubova pogledajte na stranicama Hrvatskog karate saveza
  REZULTATI PH SENIORI I VETERANI
  Poredak sa sveučilišnog PH pogledajte na:
  UNISPORT HRVATSKA

 • PREMIER LIGA U DUBAIU

  Poštovane kolegice i kolege,

  Narednog vikenda ćemo opet imati priliku na malim ekranima Sportske TV pogledati prijenos finalnih susreta Premier lige koja se održava u Dubaiu od 15. do 17. 02.
  Na turniru će sudjelovati 737 sportašica i sportaša iz 86 države svijeta.

  Naravno, među njima su i naši reprezenativci koji će nas ponovno pokušati razveseliti novim pobjedama i novim bodima koje skupljaju za OI u Tokyu.

  Sve pojedinosti u svezi ovog velikog sportskog natjecanja možete vidjeti na portalu Sport data:

  https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=263&ver_info_action=catnennlist#a_eventheadend
  Finalne borbe će na ekranu SPTV-a biti u nedjelju u 11,30 sati.

  Želimo vam da uživate u dobrim borbama te vrhunskim izvedbama kata.

  Uz sportski pozdrav

 • POZIV - Grand Prix Slovakia 2019

  Sukladno planu i programu nacionalnih reprezentacija upućuje se poziv širem spisku muške i ženske juniorske i kadetske selekcije u katama i borbama za kontrolni turnir Grand Prix Slovakia 2019 23.veljače 2019.

  POZIV - Grand Prix Slovakia 2019

 • POZIV - Studentsko prvenstvo Hrvatske

  RASPIS ZA NATJECANJE

  UniSportHR karate 2018./2019.

  -studentsko prvenstvo hrvatske-

  Detaljnije u pozivu POZIV - Studentsko prvestvo Hrvatske

 • MLADA HRVATSKA REPREZENTACIJA VRAĆA SE SA EP SA 3 BRONCE

  Nakon posljednjeg dana Europskog prvenstva za kadete junire i mlađe seniore u Danskom Aalborgu, možemo podvući crtu i reći da je Hrvatska reprezentacija ostvarila veliki uspjeh.

 • POČETAK EP u Aalbogu

  Danas počinje EP za kadete juniore i Ml. Seniore u Aalborgu. Raspored prvenstva, Live rezultati i live prijenos možete pronaći na stranici sportdate

  https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=253#a_eventheadend

 • Prvenstvo Hrvatske za seniore borbe 2019

  U subotu, 23. veljače 2019. održat će se u Zagrebu, Sportska dvorana Ekonomskog fakulteta (Trg J.F. Kennedyja 6), Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke u borbama pojedinačno.

  Više o natjecanju kao i poziv pogledajte na KALENDAR NATJECANJA

 • slider
  slider
  slider
  slider
  slider

  Mlada Hrvatska reprezentacija otputovala na EP u Dansku

  Hrvatska kadetska, juniorska i U21 reprezentacija otputovala je jutros u Danski grad Aalborg na Europsko prvenstvo za navedene kategorije.

  Hrvatska delegacija broji ukupno 37 natjecatelja među kojima se nalaze i 2 braniteljice bronci sa prošlogodišnjeg EP Sadea Bečirović i Ines Grdenić i sa razlogom su očekivanja velika.

  Naše reprezentativce na ovom EP će voditi izbornici; Kolec, Živković, Mrzak, Romić te trener Nalis, a u zadnji čas umjesto izbornika za kate Đukića, koji je zbog bolesti morao otkazati prvenstvo, uskočićo je seniorski kataški izbornik Tihomir Grgić.

  Važno je napomenuti da će na ovom EP uz reprezentativce, Hrvatsku predstvljati i sedam sudaca od kojih 4 polaže za viša međunarodna zvanja.

  Vođa delegacije je g. Davor Cipek koji pak je pozvan od predjednika Eurposke karate federacije da podnese izvješće kao Tehnički delegat EKF za Europske igre u Minsku 2019 i EUSA-e (Europske sveučilišne sportske federacije).

 • Nova pravila natjecanja

  Ovih dana smo dobili finalnu izvedbu novih pravila važećih od 1.1.2019. godine. Ova pravila bi trebala vrijediti do OI i primjeniti se na njima. Svjetujemo Vam da ih dobro proučite jer će se po njima suditi već na prvim natjecanjima početkom godine.


  WKF Competition Rules 2019 EN.pdf

 • slider
  slider
  slider

  Prvenstvo Hrvatske Novigrad 2018.

  U nedjelju 9. prosinca održano je Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore i ml. seniore kate i borbe ekipno ...

 • XVI. ZAGREB KARATE FEST

  Poštovani prijatelji karate sporta, čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na 16. Zagreb karate fest koji će se održati u nedjelju, 25.11.2018. godine u dvorani Doma sportova u Zagrebu. Nadamo se da ćete sudjelovati u ovom dugogodišnjem sportskom događaju koji završava sa spektakularnim revijalnim ženskim turnirom TOP TEN na kojem nastupaju 10 najboljih seniorki svijeta.

 • Svjetsko prvenstvo na TV

  Poštovane kolegice i kolege,
  Hrvatski Karate Savez je osigurao da nam se Svjetsko seniorsko prvenstvo u potpunosti približi te da ga i mi u Hrvatskoj doživimo puno realnije.
  U suradnji sa Sportskom TV moći ćemo u subotu i nedjelju pratiti direktne susrete za treća, odnosno za prva mjesta.

 • Premier liga u Tokiju na našim malim ekranima

 • FINALNA RANG LISTA upisi u srednje škole

  KLUBOVIMA HKS-a

  Poštovani članovi,
  Na temelju raspisa Hrvatskog karate saveza i Središnjeg državnog ureda za šport RH glede postupka upisa učenika sportaša u srednje škole – šk.god 2018/2019., dostavljam Vam finalnu rang listu

 • Što roditelj ne treba raditi na natjecanju?

  Ovo je članak koji je objavio jedan naš poznati član i bivši državni reprezentativac.
  Saznajte o čemu se radi i tko ga je napisao ?

  Klik na fotku

 • slider
  slider
  slider

  Sudački seminar Opatija 2018.

  Ovaj vikend u Opatiji održan je seminar i ispit za nove suce i viša sudačka zvanja . Polaganju je pristupilo devetnaest polagača. Održan je seminar iz sudačkih pravila WKF-a, Kata praktični dio i predavanje o gestama i ponašanju na natjecanju. Nakon toga održan je pismeni dio ispite te praktični dio iz Kata. U nedjelju je održan tradicionalni 19. Opatija cup na kojem su polagači imali praktični dio ispita iz suđenja.

  Čestitamo na položenim zvanjima!

  Posebno se zahvaljujemo Dragutinu Galini i KK Opatija na tehničkoj organizaciji ovog seminara.