Novosti


 • PAŽNJA - PROMJENA SATNICE FINALA I TV PRIJENOSA IZ ISTANBULA

  Poštovani,

  umjesto najavljenog termina početka direktnog prijenosa iz Istanbula ( 14,00 sati), prijenos počinje sat vremena ranije tj. u 13,00 sati.

  Znači - prijenos finala Premier lige iz Istanbula će biti u nedjelju 14.03. u 13,00 sati.

 • KARATE NA SPORTSKOJ TV

  Poštovane kolegice i kolege, dragi ljubitelji karatea, nakon godinu dana pauze uzrokovane pandemijom COVID-a evo nas opet na malim ekranima Sportske televizije koja u suradnji s Hrvatskim karate savezom ponovno prati najveća karate događanja u svijetu.

 • SRETAN DAN ŽENA

  Svim našim članicama, sportašicama i sportskim djelatnicama u Hrvatskom karate savezu kao i svim pripadnicama nježnijeg spola, dragim majkama, ženama i djevojkama Sretan međunarodni Dan žena!

 • HRVATSKA REPREZNETACIJA NASTAVLJA S PRIPREMAMA ZA EP U POREČU

  Hrvatska seniorska reprezentacija nastavila je sa pripremama za predstojeće Europsko Prvenstvo kojem je domaćin Hrvatski karate savez u Gradu Poreču.

 • 56TH EKF SENIOR CHAMPIONSHIPS - POREC

  Kao što i sami znate, Izvršni direktorij Europske karate federacije jednoglasno je prihvatio kandidaturu Hrvatskog karate saveza za organizaciju 56.Europskog seniorskog prvenstva koje će se održati u Poreču, u terminu od 19.-23.svibnja 2021. godine.
  Također,  dano nam je povjerenje, te će se u sklopu prvenstva održati i Izborni Kongres EKF za Izvršni direktorij za novo mandatno razdoblje 2021-2025.

  Ova organizacija ima za cilj omogućiti našoj seniorskoj reprezentaciji domaći teren natjecanja ali isto tako i pozicionirati naš Hrvatski karate savez u Hrvatskoj I unutar Europske karate federacije

 • Započeo ciklus priprema za nastup na EP Poreč 2021!!

  Prvim vikend pripremama seniorske muške i ženske nacionalne reprezentacije u borbama započeo je pripremi period i izborni postupak za nadolazeće Europsko seniorsko prvenstvo kojem je domaćin grad Poreč u svibnju 2021. godine.

 • 56. Europsko seniorsko prvenstvo u karateu i parakarateu 2021. u Poreču

  S velikim zadovoljstvom objavljujemo informaciju da će Hrvatski karate savez i Republika Hrvatska iduće godine biti domaćin u organizaciji 56. Europskog seniorskog prvenstva u karateu i parakarateu!

 • Održana Sjednica Izvršnog odbora Svjetske karate federacije

  Predsjednik Saveza g.Davor Cipek sudjelovao je na Sjednici Izvršnog odbora WKF koja je održana video vezom u utorak, 1.prosinca 2020.godine.

  Na sastanku je odlučeno o nizu važnih tema koje se odnose na najvažnije aktivnosti WKFa u 2021.godini.

  WKF Executive Committee meets via videoconference to discuss Karate future

 • PH u katama za kadete, juniore i U21

  Današnje PH u katama za kadete, juniore i ml. seniore ml. seniore možete pratiti uživo na youtube kanalu CRORING

  PH na CRORING

 • Nova objava WKF-a o PH za kadete, juniore i U21

  Još jedna objava Svjetske karate federacije i novo priznanje HKS-u za uspješnu organizaciju PH za kadete, juniore i U21.
  Objava Svjetske karate federacije

 • Članak Svjetske karate federacije o održanom PH za mlađe uzraste

  Rad Hrvatskog karate saveza ponovo je prepoznala Svjetska karate federacija i objavila članak o održanom PH za mlađe uzraste.
  ČLANAK WKF-a O ODRŽANOM PH

 • Prvenstvo Hrvatske 17. i 18.10 - Live stream

  S obzirom na epidemiološke mjere Prvenstvo Hrvatske se mora održavati bez gledatelja, zato smo za Vas osigurali prijenos uživo sa svih borilišta koji ćete moći pratiti na linku

  LIVE STREAM

 • Pripreme seniorske reprezentacije

  Održane vikend pripreme seniorske nacionalne reprezentacije u Termama Sveti Martin na Muri!

 • Sastanci sa županijskim karate savezima i klubovima

  Poštovani članovi, predstavnici klubova i županijskih karate saveza, dragi prijatelji,

  u protekla dva tjedna održali smo zajedničke sastanke sa svim županijskim karate savezima i klubovima Hrvatskog karate saveza.

 • Komemoracija za prof.dr. Branimira Kuleša

  Danas je u organizaciji HKS-a u hotelu Laguna održana komemoracija i odana počast našem dragom prof. dr. Branimiru Kulešu.

  Komemoraciji su uz članove obitelji prisustvali karate veterani, bliski prijatelji, te predstavnici HKS-a.

  Počivaj u miru dragi naš profa!

 • Pripreme seniorske reprezentacije

  Prilog HTV-a o pripremama ženske i muške seniorske reprezentacije Hrvatskog karate saveza u Svetom Martinu na Muri

 • Javljamo tužnu vijest da je preminuo prof. dr. Branimir Kuleš

  Javljam tužnu vijest, da je danas, u četvrtak 24. rujna 2020. godine, u Zagrebu nakon duge i teške bolesti u 81. godini života preminuo prof.dr. Branimir Kuleš.
  Posljednji ispraćaj našeg Branka bit će u ponedjeljak, 28. rujna 2020. godine na krematoriju u Zagrebu u 13:20 sati.

 • Nagrada Dražen Petrović

  U organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora, danas je u memorijalnom muzeju Dražen Petrović u Zagrebu održana svečana dodjela nagrade "Dražen Petrović".

  Hrvatski karate savez može biti ponosan na svoje sportašice i sportaše budući da su od 6 nominiranih kategorija, 2 otišle u ruke Hrvatskom karate savezu.

 • Pripreme seniorske i mlade reprezentacije

  Ovaj vikend su nastavljane aktivnosti reprezetacija Hrvatskog karate saveze, prema planovima koje su donijeli stručni stožeri kako bi se pripremili za jesenski dio sezone, za koje se svi nadamo da će se moći održati.

  Seniorska muška i ženska reprezentacija se okupila u Fužinama, dok se mlada reprezentacija (kadeti, juniori i mlađi seniori - muška i ženska selekcija) okupila u Sv. Martinu na Muri. Oba okupljanja završavaju u nedjelju, a važno je napomenuti da se treninzi odvijaju u skladu sa preporukama HZJZ

 • HKS - Kalendar aktivnosti do kraja 2020.

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju i propisane mjere Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo RH, Upravni odbor Saveza prihvatio je prijedloge Natjecateljske komisije u svezi aktivnosti u jesenskom dijelu 2020.