Novosti


 • U Rijeci završeno Balkansko karate prvenstvo – Posljednji dan hrvatski predstavnici osvojili pet medalja

  Posljednji dan Balkanskog karate prvenstva za kadete, juniore i U21 bio je rezerviran za timski turnir, a podijeljeno je 9 setova medalja. Hrvatski predstavnici okitili su se sa još pet medalja, zlatom, srebrom i tri bronce.

 • Drugog dana Balkanskog prvenstva hrvatski predstavnici osvojili deset medalja

  Drugi dan Balkanskog karate prvenstva za kadete, juniore i U21 započeo je svečanom ceremonijom otvaranja natjecanja. Uz tradicionalno predstavljanje zemalja sudionica, u ceremoniji su svečanim govorima sudjelovali predsjednik Karate federacije Balkana i Hrvatskog karate saveza gospodin Davor Cipek te glavni tajnik Karate federacije Balkana gospodin Slavoljub Piper. Čast za otvaranje natjecanja pripala je gradonačelniku grada Rijeke gospodinu Marku Filipoviću.

 • Završen prvi dan Balkanskog karate prvenstva

  Danas je u riječkoj Sportskoj dvorani Zamet održan prvi dan trodnevnog Balkanskog karate prvenstva za kadete, juniore i U21 na koje je prijavljeno 777 natjecatelja iz 13 država: Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Cipra, Grčke, Kosova, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Turske.

 • Balkansko karate prvenstvo za kadete, juniore i U21 kreće za 2 dana

  Nakon uspješne organizacije i provedbe Balkanskog prvenstva za seniore, djecu i veterane u Poreču, Rijeka će biti domaćin idućeg izdanja Balkanskog prvenstva.
  21. Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i U21 bit će održano od petka 26. do nedjelje 28. studenog na borilištima Sportske dvorane Zamet.

 • PONOSNI SMO I SRETNI

  "Čast mi je što sam prvi poslije Juniora Lefevrea koji je osvojio dvije pojedinačne seniorske medalje na SP-ima u karateu za hrvatski sport. Mislim da sam još jednom dokazao koliko vrijedim, pogotovo nakon što za mene nije bilo uspješno na prethodnom EP i SP. Kad ne osvoji Ivan, osvojim ja", ponosno je istaknuo Anđelo Kvesić, osvajač brončane medalje u teškoj kategoriji (+84 kg) na nedavno završenom SP u Dubaiju.

 • Press konferencija Hrvatskog karate saveza

  Po povratku iz Dubaija, sa Svjetskog seniorskog prvenstva, održana je press konferencija Hrvatskog karate saveza. Na konferenciji su uz čelnike HKS-a i ostale uzvanike bili prisutni i osvajači odličja za Hrvatsku Lucija Lesjak i Anđelo Kvesić, koji su osvojili brončane medalje u vrlo jakoj konkurenciji.

 • ANĐELO KVESIĆ I LUCIJA LESJAK BRONČANI, IVAN IZGUBIO

  Anđelo Kvesić i Lucija Lesjak osvojili su brončano odličje u teškoj kategoriji na SP u karateu u Dubaiju.

 • Hrvatska ženska vrsta u borbama ispala iz repasaža

  Hrvatska ženska vrsta u borbama (Ana Lenard, Lucija Lesjak, Mia Greta Zorko, Lea Vukoja) ispala je u repasažu ekipnog natjecanja na 25. SP u karateu u Dubaiju.

 • KONTROVERZNI PORAZ HRVATSKE EKIPE, IVAN KVESIĆ ZA BRONCU

  Hrvatska muška vrsta izgubila je u 1. kolu SP u karateu u Dubaiju od Azerbajdžana 2-2 (14-13). Bio je to meč niza dramatičnih i gotovo incidentnih situacija, kontroverznih sudačkih odluka, diskvalifikacija, ozljeda i teških udaraca.

 • IVAN KVESIĆ IZBORIO MEČ ZA BRONCU

  Ivan Kvesić pridružio se Luciji Lesjak i Anđelu Kvesiću u borbi za broncu, koji su to izborili u utorak.

  Alessandra Hasani ispala je na "senshu" u posljednjim sekundama repasaža za broncu.

 • ALESSANDRA HASANI U REPASAŽU

  Alessandra Hasani sutra je u repasažu do bronce u kategoriji -55 kg na SP-u karateu u Dubaiju.
  U repasaž će i Ivan Kvesić nakon natjecanja u poluteškoj kategoriji i iste situacije u kojoj je i Hasani. Nakon polufinalnih poraza još jučer dvoboje za brončano odličje izvrsnim mečevima izborili su Anđelo Kvesić (+84 kg) i Lucija Lesjak (+68 kg).

 • ANĐELO KVESIĆ I LUCIJA LESJAK ZA BRONCU, IVAN KVESIĆ U REPASAŽU

  Anđelo Kvesić i Lucija Lesjak u teškoj kategoriji izborili su dvoboje za brončano odličje prvoga dana 25. SP u karateu u Dubaiju. Hrvatski karatisti izvrsno su krenuli od ranoga jutra prema našem vremenu.

 • HRVATSKA REPREZENTACIJA STIGLA U DUBAI

  Poslije šestosatnog leta hrvatska karate vrsta stigla je u Dubai. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima na istoku Arapskog poluotoka, na obali Perzijskog zaljeva i Omanskog zaljeva od utorka do nedjelje održat će se 25. SP u karateu na kojem bi naša selekcija u katama, borbama i parakarateu trebala imati 26 predstavnika.

 • HRVATSKA REPREZENTACIJA PUTUJE NA SP U DUBAIJU

  Hrvatska karate reprezentacija ovoga vikenda putuje u Dubai na SP koje će se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima održati od 16. do 21. o. mj.

 • Prvenstvo Hrvatske u katama za mlađe uzraste

  Uz nazočnost gradonačelnika Slavonskog Broda g. Mirka Duspare i predsjednika Hrvatskog karate saveza g. Davora Cipeka službeno je otvoreno Prvenstvo Hrvatske u karateu za najmlađe uzraste u katama.

 • Prvenstvo Hrvatske u katama za kadete, juniore, ml. seniore i veterane

  Započelo je Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore, ml. seniore i veterane u katama pojedinačno i ekipno.

 • Prvenstvo Hrvatske uživo na youtube-u

  Prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste možete pratiti uživo na youtube kanalu CroRing

 • U Poreču završeno Balkansko karate prvenstvo - Hrvatska treća po ukupnom broju osvojenih medalja

  Nakon seniorskog Europskog karate prvenstva u svibnju te Lige za mlade i trening kampa u srpnju i treći međunarodni događaj uspješno je zaključen u Poreču. Balkansko karate prvenstvo okupilo je od 15. do 17. listopada preko 1000 natjecatelja u tri uzrasta: seniori, veterani i djeca.

 • Hrvatski predstavnici drugog dana Balkanskog prvenstva osvojili 12 medalja

  Sportska dvorana Intersport u Poreču i danas je bila poprište uzbudljivih nastupa na Balkanskom karate prvenstvu.

 • Uspješno završen prvi dan Balkanskog karate prvenstva u Poreču

  Triologija Balkanskog karate prvenstva - za seniore, za djecu i za veterane, okupila je preko 1000 natjecatelja u Poreču i Sportskoj dvorani Intersport. Danas je završen prvi dan natjecanja u kojem smo saznali nove balkanske prvake i medaliste.