Novosti


 • Prvi natjecateljski dan Europskog karate prvenstva

  Ivan Kvesić borit će se za brončano odličje na 56. Europskom prvenstvu u karateu u Poreču, ali je zahvaljujući plasmanu Turčina Ugura Aktaša izborio nastup na Olimpijske igre u Tokiju.

 • Prvi nastupi Hrvatskih karatista na EP u Poreču

  Program 56. Europskog prvenstva u karateu u sportskoj dvorani Žatika u Poreču, započeo je jutros u 9 sati natjecanjima u katama, a na njemu su svoje prve nastupe upisali i hrvatski predstavnici. Ističe se nastup Matije Relića, koji ima priliku boriti se za odličje, dok je Sara Malčec zauzela šesto mjesto, a Lucija Lesjak je u prvom kolu teške kategorije (+64) izgubila od znatno iskusnije Dragane Konjević s 9-4.

 • Predsjednik HKS-a Davor Cipek izabran za glavnog tajnika EKF-a

  Predsjednik Hrvatskog karate saveza, Davor Cipek, danas je na sastanku Izvršnog odbora Europske karate federacije (EKF), održanom u Poreču u sklopu Europskog prvenstva u karateu, izabran na mjesto glavnog tajnika EKF.

 • Početak 56. Europskog prvenstva u karateu i parakarateu u Poreču

  Sve je spremno za početak 56. Europskog prvenstva u karateu i parakarateu, koje se od 19. do 23. svibnja odvija u sportskoj dvorani Žatika u Poreču. Prvi dan prvenstva donosi nam natjecanje u katama, koje će trajati od 9 do 12 sati, nakon čega su na rasporedu borbe, na kojima će nastupati i hrvatske uzdanice.

 • PRIJENOS WKF KARATE 1 PREMIER LIGE

  Poštovane kolegice i kolege, dragi ljubitelji karatea. Nakon prijenosa finala Premier lige koja se održala u Istanbulu, evo nas opet na malim ekranima Sportske televizije koja u suradnji s Hrvatskim karate savezom ovoga puta prati Premier ligu iz Portugala (Lisabon).

 • WKF KARATE 1 PREMIER LIGA - PORTUGAL

  Danas je put Portugala otputovala delegacija Hrvatskog karate saveza koja će nastupiti na WKF Karate 1 Premier Ligi koja se održava u Lisabonu. Ovo je ujedno i posljednja Premijer liga na kojoj se skupljaju bodovi za plasman na Olimpijske igre u 1. fazi kvalifikacija, a bodove će naši kandidati moći još sakupiti na Europskom prvenstvu u Poreču nakon čega se zaključuju kvalifikacije.

 • Prvenstvo Hrvatske 17. i 18.04.2021. - Live stream

  Hrvatski karate savez i ove je godine za sve ljubitelje karate sporta osigurao live stream preko YouTube kanala gdje možete pratiti PH za seniore u borbama pojedinačno, katama pojedinačno i ekipno, te parakarate.
  https://www.youtube.com/watch?v=CzHN9c9j6CU...

 • Radni posjet Predsjednika HKS-a Davora Cipeka sjedištu WKF-a u Madridu

  Predsjednik Hrvatskog karate saveza g.Davor Cipek trenutno je u radnom posjetu u sjedištu Svjetske karate federacije (WKF) u Madridu, Španjolska.

 • Sretan i blagoslovljen Uskrs

 • 50. Zlatni pojas

  Hrvatska seniorska karate rezprezentacije, nastupila je na jubilarnom 50. izdanju turnira Zlatni pojas u Čačku, u sklopu priprema za https://www.facebook.com/karateporec2021. U "round robin" sistemu natjecanja, hrvatski su reprezentativci pokazali zavidnu formu među vrlo kvalitetnom konkurencijom.

 • Europsko seniorsko prvenstvo u Poreču i na društvenim mrežama

  Od danas aktivni i profili Europskog seniorskog prvenstva u Poreču na društvenim mrežama. Sve nosvosti i zanimljivosti možete osim na web stranici karateporec2021.com pratiti i na Facebooku i instagramu:

  https://www.facebook.com/karateporec2021 https://www.instagram.com/karateporec2021

 • PAŽNJA - PROMJENA SATNICE FINALA I TV PRIJENOSA IZ ISTANBULA

  Poštovani,

  umjesto najavljenog termina početka direktnog prijenosa iz Istanbula ( 14,00 sati), prijenos počinje sat vremena ranije tj. u 13,00 sati.

  Znači - prijenos finala Premier lige iz Istanbula će biti u nedjelju 14.03. u 13,00 sati.

 • KARATE NA SPORTSKOJ TV

  Poštovane kolegice i kolege, dragi ljubitelji karatea, nakon godinu dana pauze uzrokovane pandemijom COVID-a evo nas opet na malim ekranima Sportske televizije koja u suradnji s Hrvatskim karate savezom ponovno prati najveća karate događanja u svijetu.

 • SRETAN DAN ŽENA

  Svim našim članicama, sportašicama i sportskim djelatnicama u Hrvatskom karate savezu kao i svim pripadnicama nježnijeg spola, dragim majkama, ženama i djevojkama Sretan međunarodni Dan žena!

 • HRVATSKA REPREZNETACIJA NASTAVLJA S PRIPREMAMA ZA EP U POREČU

  Hrvatska seniorska reprezentacija nastavila je sa pripremama za predstojeće Europsko Prvenstvo kojem je domaćin Hrvatski karate savez u Gradu Poreču.

 • 56TH EKF SENIOR CHAMPIONSHIPS - POREC

  Kao što i sami znate, Izvršni direktorij Europske karate federacije jednoglasno je prihvatio kandidaturu Hrvatskog karate saveza za organizaciju 56.Europskog seniorskog prvenstva koje će se održati u Poreču, u terminu od 19.-23.svibnja 2021. godine.
  Također,  dano nam je povjerenje, te će se u sklopu prvenstva održati i Izborni Kongres EKF za Izvršni direktorij za novo mandatno razdoblje 2021-2025.

  Ova organizacija ima za cilj omogućiti našoj seniorskoj reprezentaciji domaći teren natjecanja ali isto tako i pozicionirati naš Hrvatski karate savez u Hrvatskoj I unutar Europske karate federacije

 • Započeo ciklus priprema za nastup na EP Poreč 2021!!

  Prvim vikend pripremama seniorske muške i ženske nacionalne reprezentacije u borbama započeo je pripremi period i izborni postupak za nadolazeće Europsko seniorsko prvenstvo kojem je domaćin grad Poreč u svibnju 2021. godine.

 • 56. Europsko seniorsko prvenstvo u karateu i parakarateu 2021. u Poreču

  S velikim zadovoljstvom objavljujemo informaciju da će Hrvatski karate savez i Republika Hrvatska iduće godine biti domaćin u organizaciji 56. Europskog seniorskog prvenstva u karateu i parakarateu!

 • Održana Sjednica Izvršnog odbora Svjetske karate federacije

  Predsjednik Saveza g.Davor Cipek sudjelovao je na Sjednici Izvršnog odbora WKF koja je održana video vezom u utorak, 1.prosinca 2020.godine.

  Na sastanku je odlučeno o nizu važnih tema koje se odnose na najvažnije aktivnosti WKFa u 2021.godini.

  WKF Executive Committee meets via videoconference to discuss Karate future

 • PH u katama za kadete, juniore i U21

  Današnje PH u katama za kadete, juniore i ml. seniore ml. seniore možete pratiti uživo na youtube kanalu CRORING

  PH na CRORING